måndag 10 januari 2011

13.4.2008 20:47:02 Och så matchen mot PaiHa

En ganska typisk premiär. Småhafsigt spel, dels beroende på nerver, dels grusplan, dels otränat mittfält (bortsett från Jonas "Riihilahti" Smeds förstås). Motståndarna pangade lågbollar från målvakt till anfallarna som på var position var sämre än sina backar i luften. Ett stolpskott och ett strax utanför var facit i första halvlek. Det enda som kändes farligt i andra var känslan av att leda stort trots att det stod 0-0. Till slut visade PPiffen var skåpet skall stå och sedan kunde vi ganska samlat hålla tätt bakåt. I 94 minuten eller så tyckte Jens Pålviander att det skulle vara en god idè att tunnla anfallaren  och som tur var fick han rätt, själv fick jag hjärtklappning.